Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Διαψεύδει τα περί μυστικών συνομιλιών Πρίστινας- Βελιγραδίου ο Χασίμ Θάτσι

Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 12:31 Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου απέρριψε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις της αντιπολιτευόμενης «Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσόβου» ότι το Βελιγράδι και η Πρίστινα διεξάγουν μυστικές διαπραγματεύσεις.
"Το Κοσσυφοπέδιο είναι επικεντρωμένο στις μελλοντικές εξελίξεις, στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών", δήλωσε ο Χασίμ Θάτσι.
"Γελοία" χαρακτήρισε τα όσα υποστηρίζει η "Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσόβου" ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου και τόνισε πως οι πολίτες θα πρέπει να αναμένουν "καλά νέα" από τα Ηνωμένα Έθνη.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της "Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσόβου", Άρντιαν Ντίνι, είχε δηλώσει νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε μυστικές συνομιλίες με το Βελιγράδι.
"Έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι διεξάγονται μυστικές συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης μας και της Σερβίας", επεσήμανε ο Άρντιαν Ντίνι.
Ο ίδιος κάλεσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν με το θέμα και σημείωσε πως το κόμμα του γνωρίζει τόσο τα ονόματα των προσώπων που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις όσο και τον τόπο διεξαγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου